Ruhhy 22503 Keramický brousek na nože
Kód: IS_16888Související produkty
Detailní popis produktu
3-FÁZOVÝ NŮŽ A NŮŽKY OSTŘŠÍ
- DVOUFÁZOVÉ VAROVÁNÍ _ NŮŽ Y FÁZÍM NA OSTŘENÍ EC NŮŽKŮ – Brousek je vybaven 3 otvory, první je pro broušení nůžek a další dva jsou pro dvoufázové broušení nožů.
- RYCHLE A EFEKTIVNĚ – s brouskem si doma snadno rychle a velmi efektivně nabrousíte všechny nože a nůžky tak, že budou perfektně plnit své úkoly a vy nebudete nervózní při každém pohybu ostří. Dokonale nabroušené nástroje jsou nezbytností v každé kuchyni – nejen profesionální, ale i domácí.
- POHODLNÁ RUKOJEŤ A PROTISKLUZOVÁ ZÁKLADNA – díky ergonomické rukojeti můžete brousek při ostření snadno držet. Nástroj Bezpečně padne do ruky a neklouže , což usnadňuje práci a zajišťuje bezpečnost. Další výhodou jsou protiskluzové nožky, které zabraňují pohybu brousku i na kluzkém povrchu.
- KOMPAKTNÍ VELIKOSTI – ořezávátko lze skrýt, když se nepoužívá. Snadno se vejde do každé zásuvky nebo kuchyňské skříňky. Nezabere mnoho místa a svou práci plní perfektně.
- SPECIFIKACE - materiál: ABS + keramika + kov; počet ořezávátek: 3; protiskluzové nožičky: ano; rozměry: 20,5 x 4 x 5,3 cm; hmotnost: 122 g; hmotnost balení: 157 g.
SPECIFIKACE
- Materiál: ABS + keramika + kov
- barva: černá a šedá
- počet ořezávátek: 3
- protiskluzové nožičky: ano
- rozměry: 20,5 x 4 x 5,3 cm
- hmotnost: 122 g
- hmotnost balení: 157 g
Už žádné tupé nože v kuchyni, které vám zaneřádí kuchyňskou zásuvku a jsou zcela zbytečné. Brousek na nože a nůžky je řešení, které jednou provždy odstraní problém s neostrými noži v každé kuchyni. Ruční brousek na nože a nůžky se snadno používá a velmi rychle a efektivně ostří všechny typy čepelí. Brousek nože je kompaktní velikosti. Když se nástroj nepoužívá, lze jej snadno schovat do kuchyňské skříňky nebo zásuvky - zabírá velmi málo místa.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože, nůžky a škrabky |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.21 kg |
Délka balení: | 7 cm |
Šířka balení: | 22 cm |
Výška balení: | 6 cm |
MSV: | 111E01 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář